Blavand in Denemarken - levendig Noordzeeparadijs

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Meer filters
Kies dan voor een vakantiehuis in Blåvand en omgeving
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Eindeloos wit zandstrand, dromerige duinlandschappen en het stralend blauw van de wijde zee. Direct achter een levendig vakantieoord, Deense flair en puur vakantiegevoel - welkom in het prachtige Blavand in Denemarken. In het uiterste westen van West-Jutland vinden rustzoekers en vakantieliefhebbers van over de hele wereld een idylle om te ontspannen, voor activiteiten in de natuur, watersporten of een geweldige strandvakantie met het gezin.

Vakantiehuis in Blåvand

Tijdens een vakantie in Blåvand beleeft u een vakantiebestemming met een heel bijzondere charme en een unieke sfeer. Een zomerhuis in Blåvand biedt een gezellige stadssfeer in Blåvand City, clusters van aantrekkelijke zomerhuizen ongelooflijk dicht bij het zeer brede en kindvriendelijke zandstrand en de Noordzee vlakbij het huis, waar het kalme en ondiepe water kabbelt tegen de populaire zandstrand - perfect om te zwemmen, zelfs voor kleine kinderen. De attracties in de omgeving zijn ook divers, en de dierentuin van Blåvand en de vuurtoren van Blåvand kunnen worden genoemd als slechts enkele mogelijke bezienswaardigheden in de stad. Wilt u een zomerhuis huren in Blåvand? Hier laat Denemarken zich echt van zijn mooiste kant zien en bij Nordsee Holidays vindt u meer dan 500 vakantiehuizen om uit te kiezen - u vindt gegarandeerd een droomhuis dat perfect bij uw wensen past en met de mogelijkheid van geweldige vakantie-ervaringen voor de hele familie.

Neem de fiets mee op vakantie

Blåvand is de perfecte plek voor een fietsvakantie. Het gebied in en rond Blåvand bevat een oneindig aantal fietspaden. Er kan zowel op onverharde wegen als op verharde wegen worden gefietst en het vlakke landschap maakt fietsen voor jong en oud mogelijk.

U kunt fietsen op de lokale fietsroutes die u door bos-, heide- en duinlandschap voeren. Of pak gewoon de fiets van het huisje naar de stad.

In Denemarken zijn mensen gewend aan fietsen. U zult dus merken dat zowel voetgangers als automobilisten rekening houden met fietsers. Verder zul je ontdekken dat het overgrote deel van de mensen met een fietshelm fietst.

Culinair en winkelen

Heerlijk eten hier: het uitstekende restaurant Høfde4 is slechts één voorbeeld van enkele van de geweldige culinaire tempels in de omgeving. In Blåvand Kro, dat dateert uit de begintijd, kun je een echt traditioneel bedrijf ervaren of een geweldige Italiaanse pizza eten in Acqua Blu. Veel andere restaurants van verschillende stijlen, maar ook bistro's voor een snack onderweg en gezellige cafés wachten erop om door jou ontdekt te worden. Onze tip voor vakantie in Denemarken: Blavand heeft een aantal geweldige ijssalons waar je typisch Deens softijs kunt krijgen - iedereen moet het een keer geprobeerd hebben!