Bekijk het aanbod vakantiehuizen in Løkken

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Meer filters
Zoek een vakantiehuis in Løkken
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Vakantiehuizen midden in Løkken

Op deze pagina ziet u het aanbod van zomerhuizen en vakantieappartementen die wij verhuren in Løkken. Alle woningen hebben een locatie midden in de stad Løkken - dicht bij het strand en de Noordzee, maar ook dicht bij de stad. In Løkken vindt u een van de mooiste stranden van Denemarken, een fantastische buitenomgeving, volop mogelijkheden om te winkelen, prachtige zomerhuizen en nog veel meer. Løkken is een van de meest populaire gebieden langs de westkust van Jutland - en dat begrijpen we!

Mooie vakantiehuizen in de stad Løkken!

Welkom in de stad Løkken! Hier weet je zeker dat het huis of appartement dat je hebt gehuurd dichtbij zowel de stad als de Noordzee ligt. Hier vindt u ervaringen om de hoek - b.v. restaurants, attracties en prachtige natuur. Hier vindt u het aanbod van leuke vakantiehuizen.

Zomervakantie in Løkken

De zomer spreekt min of meer voor zich - barbecueën, zonnebaden en voetballen op het gazon! Al onze vakantiehuizen zijn gelegen nabij zowel het stadscentrum als de Westzee, dus voor ieder wat wils. Recreatief en afgelegen, of midden in de massa? Kom gewoon naar Løkken en er zal waarschijnlijk aan uw behoeften worden voldaan. De lus biedt ook een stuk autovrij strand, zodat de natuur volledig ongestoord kan worden ervaren door metaalschittering of het geluid van een motor als het te lawaaierig is in je vredige idylle.

... of wintervakantie?

Maar naast het zomerseizoen is Løkken ook fantastisch in de zogenaamde "schouderseizoenen"/"buitenseizoenen" en ook gewoon echt "buiten het seizoen". Heb je bijvoorbeeld geprobeerd om kerstavond of nieuwjaar door te brengen in een vakantiehuis aan de westkust? Een onvergetelijke ervaring kunnen we wel zeggen! Als je geluk hebt, wordt de sneeuw wit terwijl er een vuur in de open haard brandt en de boom oplicht in de winterse duisternis. Het is eigenlijk ook enorm leuk om met een slee van de hoge duin naar het strand te rijden - hier kun je op snelheid komen, tot grote vreugde van zowel kinderen als volwassenen. En dan in een gezellig café zitten en naar de kerstverlichting kijken terwijl de warme chocolademelk in het kopje stoomt. Het gaat er echt om te profiteren van deze kansen die het mooie Denemarken biedt.

De lente is ook bijzonder in Løkken

Ook in een zomerhuis in Løkken is de lente een bijzondere ervaring! De jonge lentestralen van de zon werpen licht op warmere tijden die voor ons liggen. Zittend in een van de prachtige duinen van Løkken en genieten van de eerste zonnestralen langs de Noordzee is zijn gewicht in goud waard. Het lichaam is gevuld met vitamine D, waar sinds de herfst een tekort aan is. Als het een beetje regent en de wind opsteekt, is het nog steeds uniek om door het landschap te bewegen, dat binnenkort gevuld zal zijn met mensen en vakantieleven.

...of herfst?

Wist je dat de Noordzee in de zomer eigenlijk op zijn warmst is? Het is de perfecte manier om het hoogseizoen "tot volgend jaar" te bieden in het - relatief - warme water. Neem de waterhond dus mee op vakantie en voel het bloed als de blauwe golf door je lichaam razen. Als je liever vrij bent voor een tochtje in de golven, zoals gezegd, zit Løkken vol met indooractiviteiten en is er altijd wel iets te doen tijdens de vakantie.