Vakantiehuis in Vejlby Klit

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Meer filters

Vejlby Klit - Een gebied, veel mogelijkheden

Moet uw volgende vakantiehuis van alles een beetje hebben? Fantastische natuurbelevenissen, gezellig stadsleven, een duik in de Noordzee en leuke belevenissen voor het hele gezin?

Huur dan één van onze 590 zomerhuizen in Vejlby Klit of omgeving. Het zomerhuisgebied ligt naast de Noordzee en dicht bij zowel Ferring Sø als de Limfjord. De perfecte vakantiebestemming voor een zomerhuisvakantie in Denemarken met entertainment en leuke activiteiten voor het hele gezin.

Vejlby Klit ligt dicht bij populaire vakantiegebieden, zoals Vrist, Thy en Bovbjerg, die elk ook goede ervaringen en mooie vakantieherinneringen bieden voor vakantiegangers van alle leeftijden.

Bekijk alle zomerhuizen in Vejlby Klit en omgeving
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Baan je een weg langs Vrist

Een ander heerlijk vakantiegebied aan de Noordzee is Vrist. Hier kunt u genieten van het fantastische strand met een tochtje in de blauwe golf, met vliegeren of door prachtige zandkastelen te bouwen op het strand. Als de wind uit de Westzee opsteekt, kun je familie en vrienden meenemen op een barnsteenjacht op het strand als de wind is gaan liggen, en zien wat de woeste golven hebben aangevoerd.

In Vrist heb je ook volop de gelegenheid voor een actieve vakantie - vooral een fietsvakantie. De omgeving biedt goede fietsroutes voor het hele gezin. Ook kun je zowel Jyllands Akvariet als het Sea War Museum beleven, op slechts een steenworp afstand van je vakantiehuis in Vrist.

Vakantie aan de Noordzee

Vejlby Klit is geliefd bij veel vakantiegangers, en terecht. Het vakantiegebied aan de Noordzee heeft talloze mogelijkheden om uw vakantie aan te passen aan uw vakantiedromen en niet in de laatste plaats aan uw wensen. Vejlby Klit is fantastisch gelegen op een smal stuk land tussen de Noordzee en de 5 km lange Ferring Sø. Het is zelfs zo smal dat er slechts 150 meter van Ferring Sø naar de Noordzee op het smalste punt is. Het geeft je unieke natuurervaringen. Hier heeft u de mogelijkheid van een actieve vakantie met wandel- en goede fietsroutes, maar ook leuke belevenissen voor een vakantie met kinderen aan de Noordzee.

De hoge zandduinen fungeren als een beschermende barrière tegen het soms broeierige temperament van de Noordzee en vangen de dupe van de felste wind, waarvoor de westkust van Denemarken zowel bekend als berucht is. De golven van de Noordzee zijn zowel verfrissend als levensbevestigend, en je voelt de krachten van de natuur echt op volle toeren. Heb je het zelf nog niet meegemaakt, boek dan een vakantie in een vakantiehuis in Vejlby Klit en omgeving. Je zal er geen spijt van krijgen!

Kindvriendelijke stranden

Bij Vejlby Klit en omgeving vind je de mooiste Deense stranden. Ze zijn bovendien kindvriendelijk en liggen prachtig in de duinen.

Als u niet zo van spetteren in het water en zonnebaden houdt, kunt u deelnemen aan activiteiten zoals paragliden, modelvliegen, vredig vissen of misschien vliegeren met de kinderen.

Zeehondensafari in de Limfjord

Bent u op zoek naar een leuke ervaring voor uw vakantiehuis aan de westkust? Zeehondensafari's zijn een hit bij vakantiegangers van alle leeftijden. Zeehondensafari's in de Limfjord vinden plaats op het water - d.w.z. met een reddingsvest aan in een kleine boot met een glazen bodem.

Zeehonden zijn nieuwsgierige wezens die vaak heel dicht bij de boot komen. Ze kunnen gemakkelijk aanleiding geven tot een glimlach en gelach als je ze vanaf de boot observeert. Misschien heb je het geluk om een ​​goede foto te maken en een uniek "souvenir" huis te bemachtigen?

Oestersafari in de Limfjord

Als je geïnteresseerd bent in zowel de natuur als voedselervaringen, dan is de perfecte vakantie-activiteit voor jou vlakbij Vejlby Klit te vinden. In de Limfjord kunt u op oestersafari gaan met oestergarantie en genieten van een fantastische gastronomische ervaring.

Ga op zoek naar een van 's werelds beste ingrediënten in je vakantiehuis bij de Limfjord. Limfjordsøsters zijn erg populair en de oestersafari omvat deskundige begeleiding over hoe u ze samen kunt bereiden of rauw kunt genieten.

FAQ

Hoe laat moet ik in- en uitchecken?

Op de dag van aankomst kan de sleutel tussen 18.00 en 18.00 uur worden opgehaald op ons kantoor in Vrist 14.30 en 18.00 uur. Indien niet anders vermeld dient het overhandigen van de sleutel en het betalen van elektra op zaterdag op kantoor te gebeuren. In de zomerperiode tussen 8.00 en 11.00 uur en in de winterperiode tussen 9.00 en 11.00 uur. Als u met schoonmaak heeft besteld, moeten wij uiterlijk de sleutel hebben 9.30 uur.

Waar is het kantoor gevestigd?

SJ VAKANTIEHUIS VERHUUR

Strandvejen 86-90, Vrist

7673 Haven

Denemarken

+45 97 83 47 60

sj@feriehusudlejning.dk

Waar kun je fietsen huren in Vejlby Klit?

U kunt wekelijks een elektrische fiets huren, die in samenwerking met Lemvig Cykler zelfs direct bij het vakantiehuis kan worden afgeleverd. Bij Bike Point Klosterheden kunt u ook een mountainbike huren.

Welke winkels zijn er in de buurt van Vejlby Klit?

In Vejlby Klit is er een Min Købmand. In zowel Harboøre als Thyborøn vindt u ook supermarkten. De dichtstbijzijnde grote winkelstad is Lemvig, waar u het stadsleven vindt in de vorm van zowel winkels als restaurants.

Wat zijn de populairste attracties bij Vejlby Klit?

Een van de meest populaire vakantie-activiteiten is een zeehondensafari in de Limfjord. De mooiste natuurbelevenis vindt u bij de vuurtoren van Bovbjerg, waar u kunt genieten van het uitzicht op de wilde Westzee. In de vuurtoren kun je zowel het café als de souvenirwinkel bezoeken, maar ook abseilen door het gebouw. De favoriet van de kinderen is JyllandsAkvariet, waar je samen allerlei dieren kunt ervaren die onder de zee leven. Ook de gezinshond kan zich prima uitleven op de maritieme speeltuin buiten.

Mag een hond mee naar het vakantiehuis?

In Vejlby Klit en omgeving bieden wij ruim 400 vakantiehuizen aan waar honden zijn toegestaan. Er zijn ook huizen waar je maximaal 3 honden mee kunt nemen op vakantie in een vakantiehuis.

Mag je een hond meenemen naar het strand?

In Denemarken zijn honden op de overgrote meerderheid van de stranden toegestaan.