Luxe vakantiehuis met zwembad voor je volgende vakantie in Denemarken

Bij Nordsee Holidays kun je een mooi vakantiehuis met zwembad huren en het hele jaar door genieten van een strandvakantie, ongeacht het weer, een heerlijke ontspannen vakantie combineren met activiteit in het zwembad of er gewoon zeker van zijn dat de kinderen het nieuwe baddier kunnen uitproberen, zelfs als de Deense zomer geen zonneschijn brengt.

Op de website vind je een brede selectie van verschillende soorten vakantiehuizen met zwembad, van charmante huisjes met rieten daken op grote natuurlijke percelen tot nieuw gebouwde luxe huizen met een groot overdekt zwembad en vakantiehuizen in vakantiecentra met toegang tot een zwembad met kinderbad, whirlpool, stoombad en sauna. Huur een vakantiehuis met toegang tot het zwembad in een aantal van de populairste vakantieoorden van Denemarken, zoals Fanø, Henne Strand, Vejers Strand, Vejlby Klit, Løkken, Skagen, Søndervig, Djursland en Blåvand. Onze lokale agentschappen helpen je bij het boeken van je droomvakantie en dankzij hun lokale kennis kun je de evenementen en attracties plannen die het beste bij je passen. Zo breng je de beste vakantie door in een vakantiehuis in Denemarken.

Zoek hier naar vakantiehuizen met zwembad
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Vakantiehuis met zwembad in Denemarken

Veel van onze vakantiehuizen met zwembad hebben zelfs een geweldige locatie dicht bij het strand en de bruisende, adembenemende Noordzee. De vakantiehuizen zijn vaak erg ruim, zodat je meerdere families, een groep vrienden of misschien wel het kantoor mee kunt nemen voor een heerlijke overnachting. Of het nu de verjaardag van tante Gerda is of misschien een heerlijk paasdiner voor de hele familie, het vakantiehuis en je vakantie worden alleen beperkt door je verbeelding. Misschien wil je er gewoon even tussenuit als gezin en heb je wat ruimte om samen te spelen terwijl je er even helemaal tussenuit bent. De huisdieren kunnen ook mee op vakantie, want veel vakantiehuizen met zwembad staan één of meer huisdieren toe. Zoek hier naar vakantiehuizen met honden.

De vakantiehuizen met zwembad hebben vaak ook een spa en sauna, zodat je je strandvakantie kunt combineren met een beetje wellness en ontspanning, die je ook zal opwarmen na een lange wandeling langs de Noordzee in een mooie herfststorm.

Vakantie met kinderen in een poolhouse

Elk kind, groot of klein, droomt van een vakantie met een eigen zwembad. Als je een vakantiehuis met zwembad huurt, ben je verzekerd van eersteklas vermaak voor de kinderen en een geslaagde vakantie. Een vakantie in een poolhouse draait om plezier en gezelligheid. Dus pak je zwemspullen en maak je klaar voor een fantastische vakantie met plezier voor alle waterratten.

FAQ


Hoeveel kost het om een vakantiehuis met zwembad te huren in Denemarken?

De kosten voor het huren van een vakantiehuis met zwembad in Denemarken variëren afhankelijk van verschillende factoren zoals locatie, grootte van het huis, faciliteiten, tijd van het jaar en de duur van het verblijf. Vakantiehuizen met een zwembad zijn meestal populaire opties en kunnen daarom iets duurder zijn dan huizen zonder zwembad.

Prijzen kunnen sterk variëren, maar als ruwe schatting kan de huurprijs van een vakantiehuis met zwembad in Denemarken aan de Noordzee variëren van 500 tot 4.000 euro per week.

Houd er rekening mee dat de kosten voor elektriciteit en water bovenop de huur van het huis komen.

Is zwemmen in het zwembad van een vakantiehuis veilig?

Ja, alle vakantiehuizen met een zwembad worden gecontroleerd door onze gespecialiseerde medewerkers om er zeker van te zijn dat de waterkwaliteit in orde is. Als je niet zeker bent over de waterkwaliteit, kun je altijd contact opnemen met je lokale agentschap die je verder kan helpen.

Mag ik dieren meenemen in het zwembad van het vakantiehuis?

Nee, dieren zijn niet toegestaan in het zwembad. Alleen stranddieren :-)